Tietosuojalauseke

Johdanto

Mobylife on vahvasti sitoutunut suojaamaan henkilötietoja. Tässä tietosuojalausekkeessa kerrotaan miksi ja kuinka keräämme henkilötietoja, millaisia henkilötietoja keräämme ja mihin käytämme niitä. Sitä sovelletaan meille annettuihin henkilötietoihin, sekä henkilöiden itse että muiden antamiin. 

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Meille annettuja henkilötietoja käytetään siihen, että voimme tarjota palveluita ja mitata tarjoamiamme palveluita. 

Meille annetut henkilötiedot voidaan jakaa käsiteltäviksi eri alihankkijoillemme, laitevalmistajille ja kumppaneille.

Kun keräämme ja käytämme henkilötietoja, pyrimme läpinäkyvyyteen miksi ja kuinka käsittelemme henkilötietoja.

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Tanska

Mobylife DK A/S, yritystunnus: 38294709

Puhelin: +45 7020 75 76

Ruotsi

Mobylife AB, yritystunnus: 556467-4454

Puhelin: +46 40-430030

Norja

Mobylife AS, yritystunnus: 992036850 

Puhelin: +47 32 24 28 70

Suomi

Mobylife Oy, yritystunnus: 2324965-0

Puhelin: +358 9 565 5730

 

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tallentamamme henkilötiedot

Meiltä palveluita hankkineilta henkilöiltä tallentamiamme henkilötietoja ovat:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite

Pitääksemme kirjaa tarjoamistamme palveluista tallennamme myös laitetietoja, kuten:

  • Merkki
  • Malli
  • IMEI-koodi
  • Sarjanumero
  • Ostopäivä
  • Vian kuvaus

 

Tallennamme myös tiedot tilatuista palveluista, tilausten toimituksista ja laskutuksesta.

 

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Käytäntömme mukaan säilytämme henkilötiedot 90 vuorokautta. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestelmämme poistavat automaattisesti henkilötiedot palvelutilauksista 90 vuorokauden kuluttua tilauksen toimittamisesta. Tämä ei koske laskuihin mahdollisesti tallennettuja henkilötietoja, sillä laissa on säädetty erilaiset velvoitteet näiden tietojen säilyttämisestä. Kaikkiin laskujen tietoihin pääsee kuitenkin käsiksi vain rajallinen joukko ihmisiä yrityksemme sisällä. Sellaisten tilausten osalta, jotka on luotu järjestelmäämme, mutta joita emme ole koskaan saaneet, poistamme henkilötiedot 30 vuorokauden kuluttua viimeisimmästä päivityksestä.

 

Missä henkilötietojani säilytetään?

Henkilötietoja sisältävät asiakasrekisterimme on tallennettu tietokantoihin palvelimilla, jotka sijaitsevat suojatuissa paikoissa Tanskassa ja Suomessa. 

 

Kuka pääsee käsiksi henkilötietoihini?

Työntekijöidemme on päästävä järjestelmiimme tallennettuihin henkilötietoihisi, jotta voimme tuottaa sinulle palvelumme. Olemme kuitenkin rajoittaneet käyttöä määrittämällä järjestelmiimme käyttäjäroolit, joilla on työtehtävistä riippuvat käyttöoikeudet. Palveluportaaliamme käyttävät kanavakumppanimme työntekijät voivat myös seurata tilausten kehitystä korjausprosessin aikana ja päästä näin henkilötietoihin. Meillä on kuitenkin myös jokaiselle työntekijälle henkilökohtainen sisäänkirjautuminen.

 

 

Kenelle ja miksi henkilötietoni jaetaan?

Meidän on jaettava joitain henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotta voimme tuottaa palvelumme. Valmistajien valtuuttamina olemme sopimussuhteessa heidän kanssaan ja meitä sitovat velvoitteet jakaa tilaustemme henkilötiedot laitteesi valmistajan kanssa. Maksusiirtoja varten meidän on jaettava henkilötietoja maksupalveluiden tarjoajien kanssa. Meidän on jaettava henkilötietoja logistiikkakumppaneillemme, jotta voimme lähettää tilaukset takaisin omistajilleen. 

Verkkosivustollemme on asennettu Google Analytics verkkoliikenteen seuraamista ja analysointia varten, mikä tarkoittaa, että keräämme käyttötietoja ja evästeitä. Nämä tiedot jaetaan Googlen kanssa, jotta se voi laatia raportteja toimista ja jakaa ne muiden Googlen palveluiden kanssa. 

Jotta voimme jatkuvasti parantaa palvelutarjoustamme ja asiakaskokemusta, jaamme myös tilausnumeron, sähköpostiosoitteen ja asiakkaan nimen TrustPilotin kanssa, jotta he voivat avustaa meitä palautteen keräämisessä ihmisiltä, jotka ovat ostaneet tai käyttäneet palveluitamme. 

 

Rekisteröidyn oikeudet ja kuinka niitä käytetään

Rekisteröitynä sinulla on tiettyjä oikeuksia ja meidän vastuullamme on varmistaa, että voit käyttää näitä oikeuksia hankkiessasi palveluita meiltä. Kaikki meillä tapahtuva tietojen tallennus ja käsittely perustuu antamaasi suostumukseen ja sinulla on oikeus perua se milloin tahansa. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista tai oikeuksiesi käyttämisestä rekisteröitynä henkilönä, voit ottaa yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluumme tai lähettää meille sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pääsy henkilötietoihin

Sinulla on oikeus päästä meidän rekisterinpitäjänä säilyttämiin henkilötietoihisi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilötietojen muuttaminen

Jos haluat päivittää meille antamiasi henkilötietoja, voit ottaa yhteyttä maakohtaisiin asiakaspalveluihimme tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilötietojen poistaminen

Rekisteröitynä sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyissä tilanteissa. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kysymykset tai valitukset

Ota yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluun tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">

 

 

Huollon tila

Tarkista huollossamme olevan laitteesi tila klikkaamalla alla olevaa painiketta ja syöttämällä huoltotunnus, IMEI-koodi tai sarjanumero:

Tarkista huollon tila

Kirjaudu sisään – Sopimusasiakkaat

Kirjaudu sisään huoltokirjausjärjestelmäämme luodaksesi huoltotöitä.

Kirjaudu sisään

Löydät meidät täältä

world-map

Meillä on koko pohjoismaat kattava huoltopalvelu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan.

Paikkakunnat

mobylife making mobility work x2 NEG